Dark Beast

A InterQueo Wiki wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Dof (vitalap | szerkesztései) 2016. október 24., 17:24-kor történt szerkesztése után volt.

(eltér) ←Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)
Darkbeast.png
Érkezésének ideje
2005. október 17.
Fizetős? Igen
Amit mindig dob Big bones
Examine
From a darker dimension.
Harci információ
Combat szint 182
Életereje 220
Agresszív Igen
Mérgező Nem
Maximális ütése 17 (melee),

8 (magic)

Gyengesége Stab/Slash
Támadási stílusai
Melee (crush), Magic
Slayer információ
Slayer szint 90
Slayer XP 225.4
Kategória Dark Beast
Slayer mester
Nieve, Duradel
Harci szintjei
Attack
Strength
Defence
Ranged
Magic
140 160 120 1 160
Agresszív szintjei
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
+0 +0 +0 +0 +0
Védekezési szintjei
Stab
Slash
Crush
Magic
Ranged
+30 +40 +100 +90 +100
Egyéb bónuszok Immunis
Strength bónusz
Ranged strength bónusz
Attack bónusz
Méreg
Venom
+0 +0 +0 Nem Nem
Támadásának gyorsasága
Monster attack speed 6.png

Dark Beast öléséhez szükséges 90 slayer szint. Mourner HQ alatti alagútban találhatóak mely a Mourning's Ends Part II küldetés egyik helyszíne. Híres dropjuk a Dark Bow (1/512) mely egy népszerű íj a PVP-sek körében. Ezek a szörnyek mindig agresszívak függetlenül attól, hogy mióta vagy a közelükben. Tudnak magic-el is támadni de a közvetlen közelükben csak közelharcra kell számítani. Protect from Melee erősen ajánlott.

Legkönnyebben a slayer ring teleport funkciójával lehet eljutni hozzájuk. Slayer ring nélkül szükség lesz Mourner ruházatra és az odajutás is hosszadalmasabb. West Ardougne északkeleti részén található Mourner HQ-ban kell lemászni a lépcsőn és onnan délre sétálni. Lesz ott egy ajtó aminek a kinyitásához kell a New Key, ezt a head mournertől kérheted el.

Mindenképp ajánlatos slayer task. Cannonnal és egy kis odafigyeléssel sok xp-t összelehet szedni kevés idő alatt. Érdemes ráhajtani a cannon dupla ütéseire. Személy szerint az alagút északnyugati részén található helyet javaslom mivel itt kevesebb dark beast van, ez által kevesebbszer esik meg, hogy a cannonod nem segít. Elég ha a cannont középen elhelyezed.

Egy Dark Beast 2x2 négyzetet foglal el. Ilyen méretű szörnyeknél a bázis a délnyugati négyzet. A cannon is ezt a négyzetet veszi számításba mikor duplán üt.

Cannon1.png

A fentebb látható képpel illusztrálnám a cannon dupla ütését. A szürkével jelölt 3x3 négyzet amit maga a cannon foglal be. Az oldalainál látható piros négyzetek pedig azok a helyek ahol duplán üthet a cannon. Ha a Dark Beast bázisa benne van a piros négyzetbe akkor 2 cannon ütést fog szenvedni.

Teljes kép a cannon dupla ütéseinek helyeiről (felülnézet)

Érdemes erre figyelni ha effektíven szeretnénk ezt a slayer taskot letolni. Még ha nem is tudtok ilyen szinten erre figyelni, maradjatok a cannon oldalánál (ahogy a képeken is látszik) így nagy az esély, hogy odafigyelés nélkül is kétszer üt a cannon.

Egy másik példa a cannon dupla ütésére

Leírást készítette: Dof