Alfred Grimhand's Barcrawl Mini Quest

A InterQueo Wiki wikiből

RuneScape-ben nagyon sok fajta teleport és utazási lehetőség van mindenki használja a maga szintjén a legjobbat és leggyorsabbat. Amit írok, az a én jelenlegi karakter szintemnek megfelelő, illetve próbálom minél alacsonyabb követelmény listával megírni a leírást. Ezek az útvonalak lehet lassabb vagy akár gyorsabb is, de ennek megfelelően kevesebb illetve több befektetést igényel a küldetés teljesítése. Ha hibát találnátok szóljatok és javítom!

FIGYELEM: A miniquest elkezdése nem igényel semmit viszont a leírás minimum lvl 45 magicet kér illetve a felsorolt tárgyakat!!!!!!

Kezdőpont Barbarian Outpost - Agility arena főbejáratánál.

Kezdő NPC: Barbarian Guard

Nehézség 3/10
Hosszúság 2/10
Követelmények
  • Nincs
  • Ajánlott: 45 Magic lvl
Szükséges tárgyak
  • 500 coins
  • Ring of Dueling
  • Games Necklace
Ajánlott tárgyak
  • Teleport Rúnák
  • Energy restore potion
  • Stat restore potion
Jutalom
  • Használhatod a Barbarian Agility Arénát.


Első Rész:

0. Használjuk a Games Necklacenket és teleportáljunk Barbarian Outpost-hoz.

1. Beszélj a Barbarian Outpostnál lévő őrrel. Mond neki, hogy "I want to come through this gate". - A következő lehetőségnél a másodikat válaszd, vagyis: "Looks can be deceiving, I am in fact a barbarian". - A párbeszéd végén kapsz 1 Barcrawl Card-ot.

2. Most végig kell mennünk pár kocsmán és aláírásokat gyűjteni, hogy márpedig te igazi Barbár vagy és hát 1 barbár tud inni! :D - Megpróbáltam útvonal sorrendbe rakni őket. (ha esetleg nem stimmelne jelezzétek!) - 11 kocsma lesz a kocsma túránkon. Jó piálást! :D

Második Rész:

1. Blue Moon Inn - Varrock - Teleportálj Varrockba és menj délnek. - Beszélj a Bartenderrel és a 4. opció. (barcrawlos opció)

2. Jolly Boar Inn - Lumber Yard -Menj varrock szökőkúttól keletre ki a keleti kapun és ott fordulj északra. Az út mentén míg 1 szobrot el nem érsz és onnan is folytasd tovább északra és már látni fogod a kocsma épületét. - Menj be és beszélj a Bartenderrel itt is a 4. opció.

3. Rising Sun - Falador - Teleport Faladorba és menj be a tőled délnyugatra lévő kocsmába. - Beszélj Emily-vel itt is a 4. opció.

5. Rusty Anchor - Port Sarim - Faladorból menj délnek a déli kapun kifele egészen Port Sarim-ig. (illetve több fajta teleport lehetőség van a közelbe) - Beszélj a Bartenderrel és itt a 3. opció.

6. Karamja Spirits Bar - Musa Point (sokan Karamja-ként ismerik) - Menj a Port Sarim-i kocsmából délre és hajózz át Karamjára a megszokott f2p-ből is ismert módon. - Le a hajóról irány a kocsma szokás szerint és beszéljünk a Zambo-val a 3. lehetőséggel.

7. Dead Man's Chest - Brimhaven - Musa Point-i kocsmából sétálj nyugatra túl a vulkánon míg el nem érsz 1 kerítéshez és ott át a kapun. - Picit menj tovább aztán fordulj délnek és már látni fogod a kocsma jelet a térképen. - Menjünk be és beszéljünk a csapossal a 4. opcióval kapcsolatban.

8. Flying Horse Inn - East Ardougne - Menjünk a Brimhaven-i kocsmától északra míg a kikötőhöz nem érünk. Ott hajózzunk át a közvetlen móló melletti hajóval East Ardougne-ba. - East Ardougne-nak a folyó nyugati oldalán a vár felett található a kocsma. tehát menjünk át a hídon és északra lévő kocsmába menjünk be. - Beszéljünk a Bartenderrel és válasszuk a 3. opciót.

9. Blurberry's Bar - Tree Gnome Stronghold - East Ardougne-i kocsmából menjünk egyenesen északnak ki a falon és egyből nyugatra kis sétálgatás után kezdjünk el észak fele haladni. - Ha sikerült eljutni Tree Gnome Stronghold kapujához menjünk be rajta és haladjunk tovább északnak Grand Tree-be. - Másszunk fel a létrán és az első szinten menjünk keletre a térképen ekkora már látni fogod a kocsma jelet. - Beszéljünk a Blurberry-vel. (kék ruhás)

10. Forester's Arms - Seers Village - Teleportáljunk Camelot-ba és fussunk nyugatra. A Seers Village banktól számítva a 2. ház a kocsma. - Bent beszéljünk a Bartenderrel és válasszuk a 3. opciót.

11. Dragon Inn - Yanille - Használjuk a Ring of Duelt és teleportáljunk Castle Wars-hoz. - Menjünk ki Castle Wars-ból fussunk picit délnek át a hídon majd egyből keletnek. - Ha elértük az Ogrek-at fussunk még tovább és már látni fogjuk Yanille falait. - Menjünk be a nagy kapun és egyből délre lesz a kocsma, menjünk be és beszéljünk a Bartenderrel a 4. opcióról.

12. Használjuk ismét a Games Necklacenket és teleportáljunk vissza Barbarian Outposthoz. - Beszéljünk ismét a Guard-al, hogy mi is tudunk piálni. :)

Gratulálok kész a mini küldetés! :)

Leírást készítette: Cakó