Biohazard

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont Elena
Nehézség 10/4
Hosszúság 10/5
Követelmények
Szükséges tárgyak
  • Priest gown top és bottom
Ajánlott tárgyak
  • 4-5 Stamina potion
  • Varrock, Ardougne, Rimmington ( Falador vagy Draynor) teleport
Jutalom
  • 3 Quest Pont
  • 1250 Thieving xp
  • Használhatod a West Ardougneba vezető kaput
  • Az Ardougnetól északra lévő Combat Training Camp használata

A küldetés elkezdéséhez Elenával kell beszélnünk, ő Jerico-hoz fog küldeni minket ( a térképen zölddel jelölve).

Bio1.jpg

Beszéljünk Jericoval, aki Omarthoz irányít minket (térképen ő is meg van jelölve). Mielőtt tovább mennénk nyissuk ki a házban lévő Cupboardot és keressünk benne madár kaját (Bird feed), majd a ház hátsó részén lévő pigeon cage-t is vegyük fel. ezután mehetünk is Omarthoz.

Beszéljünk vele, elmondja, hogy át tud juttatni a falon de el kell terelni az őrök figyelmét (igen erre kellenek majd a galambok ;) )

Menjünk Omart-tól északra a kapuig majd használjuk a madár kaját a Watchtower fence-en és engedjük el a galambokat. Ez megzavarja az őröket, így lehetőségünk van átjutni. Menjünk vissza Omarthoz, beszéljünk vele. Egy bejátszás következik amin Omart segédje átdob egy kötelet, erre kattintva átjuthatunk.

Miután átmentünk menjünk a Mourner HQ mellé nyugatra, itt találunk egy Rotten apple-t a földön, ezt vegyük fel, majd a Mourner HQ kerítésén lévő lyukon menjünk át és JOBB klikk Use opcióra kattintva rakjuk bele az almát a Cauldronba. Ezután menjünk ki ott ahol bejöttünk és próbáljunk meg bemenni szemből. Egy Mourner nem enged be, mivel ételmérgezést kaptak és orvosra várnak.

Menj Nurse Sarah házához, és a Cupboardból szedd ki a Doctor's gown-t. Menj vissza a Mourner HQ-hoz, így már beengednek. Menj fel a létrán és ölj meg egy Mourner-t, kapsz egy kulcsot, ezt használd a Gate-en, majd keress a ládákban megtalálod Elena distillator-át. Menj vissza Elenához, ott ahol átjöttél és add neki vissza.

Elena ad 4 tárgyat, amit egy barátjának kell elvinned. EZEKET BANKOLD MIELŐTT TELEPORTÁLSZ, mert ha az inventorydban vannak közben akkor eltörnek. Miután eltelportálta (Faladorba vagy Draynorba) vedd ki a bankból a 4 Elenától kapott tárgyat és vidd Rimmingtonba a Chemist-hez.

Bio2.png

Beszélj vele, de vigyázz, hogy olyan lehetőséget ne válassz amiben a Plague szó szerepel, mert akkor mehetsz vissza Elenához. Ha jól csináltad kapsz egy Touch Paper-t. Ezután menj ki és add a fiolákat a segédnek a következő sorrendben: - Chancy -> Liquid honey - Da Vinci -> Ethenea - Hops -> Sulphuric broline

Mielőtt Varrockba mész rakd be a bankba a nálad maradt sample-t, ezután menj Varrockba a térképen jelölt területre, út közben pedig vedd ki a bankodból a sample-t.

Bio3.png

Miután beértél menj a kocsmába és beszél Chancy-vel, Da Vinci-vel és Hop-al. Visszakapod a fiolákat amiket nekik adtál. Innentől ne hagyd el a a kerítéssel körbekerített részt, mivel akkor elvesznek az fiolák.

Vedd fel a Priest gown set-et és menj a délkeleti házba. Beszélj Guidor-al, (1.-2.-1. opciót válaszd).

Menj vissza Elenához, és mond el neki mi történt. Azt javasolja, hogy beszélj a királlyal.

A király a kastélyban található (micsoda meglepetés), a kastély Elena házától délre (elég nehéz nem észrevenni), menj be majd a lépcsőn fel és beszélj King Lathas-al. Ő elmondja, hogy egy nagy veszély miatt van ott a fal ami az egész Runescape-t fenyegeti, és ezért kamuztak a pestisről. És kész is a quest :)

Leírást készítette: Im Krisi