Black Knights' Fortress

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont Beszélj Sir Amik Varze-val. Ő a faladori kastély nyugati részen található a második emeleten.
Nehézség Könnyű
Hosszúság Rövid / Közepes
Követelmények
  • 12 QP
Szükséges tárgyak
  • Cabbage, NEM Draynor Manor mellől
  • Iron chainbody
  • Bronze med helm
  • Kis combat level esetén armour és kaja
  • Falador teleport
Jutalom 3 QP, 2500 coins.


Edgeville & Surround.png

Beszélj Sir Amik Varze-val. Ő a faladori kastély nyugati részen található a második emeleten. Megbíz azzal, hogy kémkedj a fekete lovagok ellen, és derítsd ki, hogy mi az új titkos fegyverük, és szabotáld azt. Vedd magadhoz az iron chainbodyt, a cabbaget, és a bronze med helmet, és menj a Black Knights Fortresshez.

Knights.png

Amikor odaértél, vedd fel a bodyt és a helmet, és menj be. A páncélok nélkül nem fognak beengedni. Miután beléptél, az ajtó előtt lévő faldarab egy titkos átjáró. Menj be, majd fel a létrán. Ezután a létra melletti létrán is menj fel, majd a déli létrán le. Menj be a keleti ajtón, majd menj fel még egy létrán. Menj le a másik létrán és egy teremben fogod találni magad egy chaos altarral. Nyisd ki az ajtót, majd fuss a lovagok elől. A délnyugati létrán lemászva egy kis teremben találod magad. A falon kell lennie egy rácsnak(grill). Kattints rá, majd egy bejátszás következik melyben egy boszorkány és egy goblin párbeszédének leszünk fültanúi.

Ezután menj vissza a titkos ajtós terembe, és menj be a keleti ajtón. Meg fog egy őr állítani, mondd neki hogy nem érdekel, minden áron bemész. Fuss át a lovagokon és az északi fal melletti létrán mássz fel. Menj keletre majd délre, és keress egy falat amit ki lehet nyitni. Bent lesz egy lyuk a földön, USE-old a lyukon a cabbaget, hogy tönkre tedd a fegyvert. Menj vissza Faladorba Sir Amikhoz, és vedd át a jutalmad.

Gratulálok, küldetés teljesítve!

BKF k sz.png

Leírást készítette: Pisti