Contact!

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont Sophanem templom
Nehézség 6/10
Hosszúság 2/10
Követelmények
Szükséges tárgyak
 • Fényforrás
 • Tinderbox
 • Antipoison
 • Kaja
 • Páncél
 • Fegyver
 • Shantay pass 2db
 • 1k coins,
Jutalom
 • 1 QP
 • Keris
 • 7000 Thieving xp
 • 2 db 7000xp-s combat lámpa
 • Használhatod a Sophanem-i bankot.

Kezdő NPC: High Priest

Cntact1.png

TIPP: Ajánlom olvasd el legalább 1 ponttal előrébb a küldetést így te is fejben jobban összetudod rakni az útvonal terved illetve fel tudsz készülni a következő lépésre is!

Szükséges tárgyak: Shantay pass 2db, 1k gold, 1 prayer pot, Fényforrás, tinderbox, Gyors kitelézi lehetőség ( ha gond lenne ) a többi kaja ( minnél jobb ) ring of dueling 1. Beszélj a High Priestel Sophanem-ben. - 1. opció ( "Sounds like a quest...") - 5. opicó ( "Is there any way into Menaphos..." ) - Menj Menaphos észak-keleti részébe és beszélj Jex-el. ( Broken Altar van a házba )

Cntact2.png

2. Menj le a csapóajtón majd menj le a létra melletti csapóajtón is. - Itt állj meg és várj minimum 50% energyig és auto retaliate OFF !!! Nézd meg a térképet és döntsd el, hogy lenne a legjobb útvonal a számodra. Vannak csapdák az alagút rendszerbe, azokat meg kell próbálni hatástalanítani, ha nem menne akkor sebződni fogsz. Ahol most állsz ez a hosszabb és biztonságosabb út, Nincs multi combat zone, Váltogatni kell a Mage-Range prayert. AZ ALSÓ SZINT NAGYON VESZÉLYES !!! Multi combat zone és a fényforrásod is kialudhat !!! MINDENKÉPP PROTECT FROM RANGEDET használj !!!! A leggyorsabb út az a 2-es létrán lemenni majd a 6oshoz elfutni ott fel majd követni a kijelölt utat !

Cntact3.png

3. Ha átjutottál az alagút rendszeren, kövesd az utat míg meg nem találod Kaalef holtestét, keress benne és olvasd el a Notest. - Menj tovább nyugatra majd a szakadék túl oldalán ott lesz Maisa, beszélj vele. - Draynor Village opció. - Leela opció. - Irány Al-Kharid és beszélj Osmannal. A palota előtt sétálgat. - 2. opció ( "I want to talk to you..." ) - 3. opció ( "I would drive a wedge..." )

Boss Fight!


Boss adatok: Attack style: Melee - Crush és Ranged Weakness: Melee: Stab attack style Mage: Earth Spells, Magic Dart, Iban blast Ranged: Nincs

Cntact4.png

Mindenképp ajánlott Mage Defense Bonus páncélzatot választani !!! ( dragonhide stb... ) Melee style fight: Protect from Melee ON, Face to Face Ranged style fight: Protect from Ranged ON és ha úgy mozogsz vele betudod mögé akasztani a spawned mobokat. Mage style fight: Protect from Ranged ON és ha úgy mozogsz vele betudod mögé akasztani a spawned mobokat.


Szükséges tárgyak: Fényforrás, tinderbox, 1 prayer poiton, 1 antipoison, jó fajta kaja, Gyors kitelézi lehetőség, és a boss harchoz szükséges dolgok.

4. Menj a bankba és készülj fel a harcra. - Utazz vissza Sophanem-be és menj az északi kapujához. - Beszélj Osammal, 3. opciót ( "I know a secret entrance..." ) - Menj be a városba majd a menj a keleti ház irányába ahol le lehet menni az alagsorba. Menj le. - Juss végig megint az alagút rendszeren az ismert útvonal alapján. - Ha leértél a dungeon-be jön 1 kis animáció. - Menj és öld meg a BOSS-t! - Vedd fel Kerist a földről miután megölted. - Juss vissza a High Priest-hez Sophanem-be és beszélj vele.

Kész is a küldetés, Gratulálok ! :)

Cntact5.png

Leírást készítette: Cakó