Elemental Workshop II

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont Digsite , Exam Centre
Nehézség 1/10
Hosszúság 2/10
Követelmények
Szükséges tárgyak
  • Battered key
  • Pickaxe
  • 8 coal ore
  • Hammer
Ajánlott tárgyak
  • Camelot teleport
  • Ha gyengébb vagy akkor armour+weapon (2db 35-ös earth elemental-t kell megölnöd).
Jutalom
  • 1 QP
  • 7500 Smthing xp
  • 7500 Crafting xp
  • Elemental Mind felszerelés tudásának elsajátítása.

Kutasd át a könyvespolcokat, míg meg nem találod a "Beaten Book"-ot. A könyvet és a lapot is olvasd el, majd őrizd meg.(megjegyzés: érdemes minden quest itemet addig megőrizni legalább, míg be nem fejezed azt)

1. Menj el Seers Village-be, ahol az elemental workshop I-et csináltad, majd szerezz 2 elemental ore-t az earth elementaloktól.

2. Ha megszerezted a 2 elemental ore-t, menj a fire elemental-okhoz és csinálj belőlük bar-t.

3. Menj át a water elemental-okhoz, kutasd át a gépet (search machinery), míg meg nem találod a kulcsot (key), amivel kinyithatod a terem közepén található hatch-ot. Ha ez megvolt, mássz le.

4. Kutasd át a ládákat, amíg meg nem találod a "pipe"-ot, "large cog"-ot, "medium cog"-ot, majd délen találsz egy "schematic crate"-t. Kattints a take-from opcióra és mindkettőből vegyél el 1-et, 1-et. Ezután mássz fel az észak-keleti lépcsőn és ott is kutasd át a ládákat, míg meg nem lesz a small cog. Maradj fent az emeleten, mert a következő feladatod is itt lesz.

5.1. Ha minden alkatrészed megvan, kezdheted is a szerelést. Kezdésnek északon a csövet (pipe) kell megjavítanod. Találni fogsz egy kis hiányzó részt a csövön, simán use-old rajta a megszerzett pipe-odat.

5.2. Nyugaton keresd meg a "junction box"-ot és kattints az open opcióra. A mellékelt ábra szerint szereld meg. (csak rá kell kattintanod a végeire).

Elework2-1.png

5.3. Menj fel az üllőkhöz és csinálj az egyik elemental bar-odból elemental claw-t. Ha ez megvan, mássz le ismét a hatch-on. Menj délre az "old crane"-hez. Szemben állva vele a jobboldali kart kell meghúzni, ekkore közelebb jön a kar. Use-old rajta a claw-ot.

5.4. Menj keletre a "wind tunnel"-hez. A mellékelt ábra szerint kell elhelyezned a fogaskerekeket. (bal felső sarok legkisebb, alá a közepes, jobb oldalra pedig a legnagyobb fogaskerék megy).

Elework2-2.png

6.1. Végeztél a szereléssel, irány a délen található emelő kar. Tedd bele az elemental bar-odat, majd húzd meg a jobb oldali kart, aztán a baloldalit, ismét 2x a jobboldalit, baloldalit ezután ismét 2x a jobboldalit. (felhevítetted a bar-t, majd visszaraktad a helyére).

6.2. Az emelővel szemben lévő kart húzd meg, ettől elindul a futószalagon a felhevített bar.

6.3. Ahol megállt a bar, a közelében lévő kart húzd meg, hogy összepréselje. Menj vissza az emelővel szemben lévő karhoz és húzd meg újra, hogy tovább menjen a bar.

6.4. Ahol megállt a bar, a közelében lévő kart kell ismét meghúzni. Utána a mellette lévő corkscrew-et forgasd el 2x, majd ismét húzd meg a kart. A jobb oldali water valve-t forgasd el úgy, hogy azt írja ki, hogy zárva, majd a bal oldalit nyisd ki. Ha jól csináltad, megtelik vízzel a "terem" ahol van a bar. Zárd el a baloldali vizet, majd nyisd ki a jobboldalit. Húzd meg a kart, hogy kinyíljon az ajtó, forgasd el újból 2x a corkscrew-et, aztán húzd meg ismét a kart, hogy bezáruljon az ajtó. Ha ezzel megvagy, húzd meg a bar-t mozgató kart.

6.5. Ismét a legközelebbi kar következik az újabb állomáson, mire beindul a hűtés és fehér lesz a bar, ha ez megtörtént, húzd meg a kart, aztán a bar-t mozgató kart is. A bar ezután odagurul az emelőhöz, ahol a "take from" opcióval már kitudod szedni.

7. Mássz le a lefelé vezető lépcsőn, ahol keresd meg a "mind door"-t, majd nyisd ki. Menj a terem közepére, ahol használd a kapott primed bar-odat az extractor gun-ba, majd operate. Ha ezzel megvagy, megkapod a primed mind bar-t.

8. Csupán annyi dolgod maradt, hogy menj fel az üllőkhöz és készítsd el a mind helmet-et.

Elework2-3.png

Leírást készítette: h u n smoker