Enter The Abyss Mini Quest

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont Edgeville-től északra Wilderness level 7 környékén, beszélj a Mage of Zamorak-al.
Nehézség 2/10
Hosszúság 2/10
Követelmények
Szükséges tárgyak
  • Nincs
Jutalom
  • Small Pouch (3db essence fér bele a RuneCrafting képesség fejlesztéséhez)
  • Abyssal Book
Entertheabyss1.png


1. Teleportálj Edgeville-be az amulet of glory segítségével. - Bankolj magadhoz Varrock teleportot illetve Camelot teleportot (ha tudsz Ardougne-ba teleportálni az még jobb!!!)

FIGYELEM WILLDERNESSBE KÉSZÜLSZ NE LEGYEN RAJTAD SEMMI ÉRTÉKES! - Menj északnak ki a willdernessbe át a falon és fuss fel lvl 4 és 7 közé a térképen jelölt helyre és beszélj Mage of Zamorak-al.

2. Teleportálj Varrockba és fuss a varrocki rune shoppos boltjához. - Ha ott vagy tőled dél-keletre lesz a varrocki Chaos Temple. - Menj be és beszélj a Mage of Zamorakkal. - Válaszd a 2. opciót (Olyasmit kérdezel tőle, hogy honnan vannak a runái neki.) - Hosszabb mondandó után válaszd az igen lehetőséget, hogy segítesz neki. "Yes" - Ha minden jól sikerült kaptál egy Scrying Orb-ot.

Entertheabyss2.png

Most az a feladatunk hogy a kapott Scrying Orb-ot mind három Essence bányához elvigyük. (le kell teleportálni a bányába)

3. Menj ki a templomból és menj Aubury-hoz a varrocki Rune Shophoz. - Teleportálj le a bányába. (jobb egérgomb rajta és "Teleport")

4. Teleportálj Camelotba és fuss le East Ardougne Észak keleti csücskébe. (Ha tudsz Ardyba telézni az még gyorsabb) - Ha ott vagy teleportáltasd le magad Wizard Cromperty-vel a Essence bányába.

Entertheabyss3.png

5. Használd az Amulet of Gloryt és teleportálj Draynor Village-ba. - Fuss délnek a Wizard Tower-be ott le a létrán. - Lent teleportáltasd le magad Sedridorral a bányába.

6. Teleportálj vissza Varrockba. - Fuss megint a varrocki Chaos Temple-hoz (A Rune Shop-tól dél keletre) - Beszélj bent Mage of Zamorakkal elfogja venni az Orb-t. - Miután elvette beszélj vele mindenről többször mert különben az Edgeville-i Mágus nem teleportál még le Abyss-ba.!

Gratulálok kész a Mini Quest! :)

Leírást készítette: Cakó