Forgettable Tale of a Drunken Dwarf

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont Beszélj Commander Veldaban-al, amint elfogadtad a Questet, látsz egy intro-t.
Nehézség 3/10
Hosszúság 5/10 (nem maga a quest a hosszú, hanem összesen ~30 percet kell várnod+sok bejátszást végignézned)
Követelmények
Szükséges tárgyak
 • Rake
 • Seed dibber
 • 2 bucket of water
 • 2 barley malt
 • Empty pot
 • 3 beer
 • 500gp
 • Kebab
Ajánlott tárgyak
 • Varrock teleport rune-k (random item beszerzéséhez)
Jutalom
 • 2QP
 • 5000 Farming xp
 • 5000 Cooking xp
 • 2 Dwarven Stout(m)

Kezdés:

Beszélj Commander Veldaban-al, amint elfogadtad a Questet, látsz egy intro-t.

Forg1.png

1. Egy ház előtt találod magad, menj be és beszélj Drunken Dwarf-al, addig amíg a 2. beszélgetésben elveszi az egyik sörödet, 3. körben pedig ad egy magot. További 3 mag megszerzése (mindegy, hogy milyen sorrendben) - Térképen narancssárgával jelöltem, ha odaértél vegyél egy jegyet (100gp) a White Wolf Mountain-hoz, ha megvan a jegy, ülj be az egyik csillóba (értelemszerűen abba, amelyik előtt nincs a sínen több csilló) Itt beszélj Khorvak-al, aki odaadja a magot. - Piros jelzés, keresd Rowdy dwarf-ot, aki teljesen random itemet fog kérni, ez a beszélgetésből fog kiderülni. Szerezd be, vidd vissza és megvan a 3. magod is - Zöld jelzés, itt csak beszélned kell Gauss-al, akivel koccintasz egyet és megkapod az utolsó magodat is.

2. Ha megvan a 4 mag, irány a fehér jelzésű farming patch. Beszélj Rind the gardener-el, azután ültesd el a 4 magot (nem igényel se compostot se vizet) Kelda hops ahogyan kifejlődik teljesen (kb 20 perc, kapni fogsz róla üzenetet):

Forg2.png

3. Ha felszedted a Kelda hops-ot, menj a pirossal jelölt kocsma emeletére, ahol beszélj Bandebir-el és vegyél tőle ale yeast-et. Ha elfelejtettél volna hozni empty potot, akkor találsz a szobában. Ezután a nagy tartályba öntsd bele a 2 bucket of water-t, 2 barley malt-ot, Kelda hops-t és az ale yeast-et. Itt várnod kell 10 percet, majd kapsz egy üzenetet, akkor kattints a tartályra "Turn Valve"-t, utána idd meg az egyik sörödet és az üres glass-t use-old a mellette lévő Kelda Stout-on.

4. Ha ez megvan, irány vissza Drunken Dwarf-hoz, add neki a most elkészített sörödet.

5. Menj legdélebben lévő Cart conductor-hoz, aki egy lezárt útvonal előtt áll beszélj vele, aztán irány a Giand Dwarf küldetésben választott csapatod directorához, akivel ismét beszélned kell (válaszd a "boarded tunnel" opciót). Menj vissza az előbbi conductor-hoz és szállj be a délen lévő csillóba.

6. Most egy kis puzzle jön, az a lényeg, hogy a különböző termekben ahová a csilló fog vinni, search-eld a ládákat, aztán menj vele vissza és a controll-en állítsd be úgy az irányt, ahogy azt ezen a képen megadom. Rögtön az első teremben is ez lesz a dolgod!

Forg3.png

-Ha eljutottál az "1.3" puzzle végéig, akkor egy teremben találod magad. Hallgasd ki a beszélgetést, majd menj ki a túloldalon lévő kijáraton. -2.3-nál search-elj az egyik könyvespolcon, majd olvasd végig (fontos, hogy végiglapozd), azután nézd át a 3 ládát, amin van 3 papírcetli. -3.3-nál egy bejátszást kell végignézned, ha véget ért, kirak Téged ismét Keldagrim-ban.

7. Menj vissza Commander Veldaban-hoz, ahol kezdted a quest-et és beszélj vele.

8. Menj a keleti kocsmába, ahol az inventorydban lévő kebab+sör kombóból valamelyiket fogyaszd el. Látni fogsz egy bejátszást, ha végignézted, kész a Quest!

Forg4.png

Leírást készítette: h u n smoker