Hazeel Cult

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont East Ardougne dél-nyugati része. (A King Latha's Castle alatt a folyó nyugati oldalán)
Nehézség 1/10
Hosszúság 2/10
Követelmények
  • Nincs
Szükséges tárgyak
  • Nincs
Jutalom
  • 1 QP
  • 2k Coins
  • 1500 Thieving xp

Kezdő NPC: Ceril Carnillean

Hazeel1.png

TIPP: Ajánlom olvasd el legalább 1 ponttal előrébb a küldetést így te is fejben jobban összetudod rakni az útvonal terved illetve fel tudsz készülni a következő lépésre is!

1. Beszélj Ceril Carnillean-al. - 1. opció: Kérdezd meg tőle mi a baj? ("What's wrong?") - 2. opció: Mond neki, hogy természetesen szívesen segítesz neki ("Yes, of course, I'd be happy to help.)

2. Miután beszéltél Ceril-el menj délnek át a hídon. - Miután átértél a hídon menj picit keletnek a Clocktower-től le a dungeon-ba (térképen jelöltem) - Ha lent vagy beszélj Clivet-el (Ne támadd meg hanem jobb egérgomb és talk!)

Hazeel2.png

- 1. opció: Kérdezd meg, hogy gondolja. ("What do you mean?") - 2. opció: Kérdezd meg mit kell tenned. ("So what would I have to do?") - 2. opció: Mond neki, hogy számíthatnak rád. ("Ok, count me in.") - Kaptál egy Mérget. (posion)

3. Menj vissza a méreggel a kezdő házhoz tehát fel a dungeonból észak át a hídon. - Bent a házba a keleti ajtón menj be és ott a szobában lesz 1 létra ami a pincébe vezet, menj le rajta. (sárga jel a térképen) - Lent használd a Mérget a tűzhelyen. (Use poison on range) - Menj ki a házból.

4. Fuss vissza a Dungeon-ba és beszélj megint Clivet-el. - Kapnod kell tőle a párbeszéd után egy Hazeel's Mark-ot - Vedd fel!

5. Most menj fel a lépcsőn a felszínre és a térképen jelölt helyekre menj. Sorrendben érdemes! - Az 1-es szelepet tekerd el JOBB-ra ! (jobb egér gomb és Turn-right) - A 2-es szelepet tekerd el JOBB-ra ! (jobb egér gomb és Turn-right) - A 3-as szelepet tekerd el BAL-ra ! (jobb egér gomb és Turn-left) - A 4-es szelepet tekerd el JOBB-ra ! (jobb egér gomb és Turn-right) - Az 5-ös szelepet tekerd el JOBB-ra ! (jobb egér gomb és Turn-right)

6. Ha megvagy mind az 5 szelep eltekerésével akkor menj vissza a Dungeon-ba és használd a tutajt. (Raft) - Ahova érkeztél ott keresd meg Alomone-t és beszélj vele. (Hazeel's Mark még legyen rajtad)

Hazeel3.png

- Menj ki a csatorna rendszerből a bevált úton és vissza a kezdő házhoz.

7. Menj a házhoz és keresd meg Butler Jones-t és beszélj vele. - Utána a házban menj vissza a pincébe. (dél-keleti szobában van a létra) - Kutasd át a közeli dobozokat egy Chest Key-ért. Menj vissza a földszintre.

Hazeel4.png

- Menj fel a házban a lépcsőn az első emeletre, ott pedig a keleti szobába menj. - A keleti szoba északi fala 1 titkos ajtó. (Jobb egérgomb rajta és Knock-at)

Hazeel5.png

- Menj fel a létrán és a kulcs segítségével nyisd ki a ládát.

8. Vissza teljesen a csatorna rendszerbe ahol a tutaj volt. - Használd a tutajt, hogy visszajuss a szektához és ott beszélj megint Alomone-val ismét. - Kisebb animációt fogsz látni és fejezd be a beszélgetést Alomone-val.

Kész is a küldetés, Gratulálok! :)

Hazeel6.png


Leírást készítette: Cakó