IQ TeamSpeak

A InterQueo Wiki wikiből

Üdvözlök minden érdeklődőt, akik nem értenek a ts-hez, vagy rég használták és kell egy kis ismétlés.

Első lépés legyen a teamspeak3 letöltése és telepítése. http://www.teamspeak.com/downloads

Miután telepítettétek, indítás után után a connections/connect fülre nyomva a következő kép fogad majd:

Ts1.png

A képen látható módon töltsétek ki, értelemszerűen Pisti helyett a saját nevetekkel.

A connect gombra kattintás után bejön a wiwgaming szerver, és a várószobába helyez. Ez egy nagyon nagy szeró, mienk a 829-es szoba, tehát görgessetek a legaljára a szobalistának, és keressétek ki.(#829 InterQueo Oldschool RuneScape) Dupla click a szobára, majd írjátok be a jelszót (TS topicban ott van, de ide is leírom : "orshungary").

Ts2.png

Ez után kész is vagyunk, mehet a traccsparti!

Könnyítsük meg az életünket! Ez a művelet opcionális, de nagyon ajánlott, mivel értékes időt és szarakodást spórolhatunk meg.

Van a TS-nek egy könyvjelző (bookmark) funkciója, mellyel elmenthetjük kedvenc szervereinket, sőt még automatikus csatlakozást is beállíthatunk a választott szobánkba.

Fent a bookmarks/manage_bookmarks fülekre tolva feljön a következő képernyő, add bookmarkra katt után töltsük ki a képen látható módon:

Ts3.png

arra ügyeljünk, hogy a "default channel"nél kis és nagybetű számít, tehát akár innen is kimásolhatjátok a szoba nevét(lásd feljebb). Labelként adhatunk neki bármilyen nevet. Miután kitöltöttük, az apply-ra kattintva elmenti a könyvjelzőnket, és innentől fogva 2 kattintásba kerül csak belépni a szobába.

Nos sikeresen belőttük a ts-ünket! Köszönöm a figyelmet, remélem hasznotokra válik.;)

A leírást készítette: Pisti