Monkey Madness 2

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont A küldetés a Grand Treebe kezdődik, King Narnode Shareen-el kell beszélni.
Bevezető Több mint egy évtizeddel az eredeti Monkey Madness megjelenése óta, végre itt a folytatás!
Nehézség 10/10
Hosszúság 10/10
Követelmények
Szükséges tárgyak
 • Lemon
 • Grape
 • Pickaxe (Chapter 1be ne legyen nálad)
 • Pestle and mortar
 • Lit candle
 • 1 normal log
 • M'speak amulet
 • Monkey talisman
 • Monkey Greegree
 • 20 coins
 • Jó Ranged és Melee felszerelés, sok kaja.
Ajánlott tárgyak
 • 1 magic logs
 • Tinderbox
 • Stamina pot
 • Teleportok
Jutalom
 • 4 Quest points
 • Beléphetsz a Crash Site Cavernsbe.
 • 25,000 Slayer XP
 • 20,000 Agility XP
 • 15,000 Thieving XP
 • 15,000 Hunter XP
 • 2 x 50k Combat exp, Duke adja (Kruk helyén van).
 • Használhatod Ape Atollon a bankot és a Oobapohk's Javelin boltot.
 • Használhatod Ape Atollt Monkey Greegree nélkül!
 • Egy Royal seed pod amivel Grand Treebe lehet teleportálni, unlimited.
 • Crash Sitén a ládákba találhatunk egy kis majmot, amit a cape helyén hordhatunk.
 • M'speak amulet nélkül beszélhetünk a majmokkal.
 • Gnome gilderrel Ape Atollra is repülhetünk.

Kezdőpont: A küldetés a Grand Treebe kezdődik, King Narnode Shareen-el kell beszélni.

Chapter 1

Ehhez a részhez kelleni fog: Lemon, grapes, pestle and mortar, lit candle, logs. Ajánlott itemek: 1 Magic logs.

Mm21.png

Menj Glough's házába, Ballon Transport mellett található, majd a második emeleten investigate a fán.

Mm22.png

Beszélni kell a feleségével, Anitával. -What's wrong? majd What do you care? He's seeing someone else!. Beszélj vele ismét és What's wrong? majd Any idea where Glought is? He might be in trouble, I could help.

Mm23.png

Menj vissza Glough's házába. Most már lesz lehetőséged felmenni a legfelső emeletre, ahol az előbb investigateltél most mássz fel. Cupboard mellett lesz egy Gnome statue, ezt fordítsd el és nyisd ki a cupboardot. Kapni fogsz egy könyvet, ezt olvasd el. A dobozokban találni fogsz egy Brusht, a fire remainson meg egy Myserious notét.

-Használd a lemont a Pestle and mortaron. -Használd a lit candlét a Myserious notén, majd a grapét a Pestle and mortaron. -Végül használd a Juice-coated brusht a Myserious notén és kapni fogsz egy Scrawled notét. Olvasd el.

Menj vissza King Narnode Shareenhez akitől kapni fogsz egy Translation könyvet, olvasd el és beszélj vele megint! Menj vissza Anitához aki lefordítja neked a notest, olvasd el és vidd vissza a királynak! Beszélj Assistant Lorival (Ballon pilóta), "Who are you?", majd utazz el Entranára és beszélj Augustevel. Menj vissza King Narnode Shareenhez és meséld el neki mi történt.

Chapter 2

Erre lesz szükséged ehhez a részhez: Pickaxe, light source + tinderbox (gyenge fényforrásnál ajánlott), Monkey greegree, M'speak amulet, Monkey talisman, Ape Atoll teleportok, sok kaja, Stamina potions (ajánlott), Pray potions, Antidote vagy Serpentine helm, és valami nagyon jó felszerelés hogy megöld Krukot. A Dungeonban pókhálókat is át kell vágni, ne felejtsünk el hozzá eszközt hozni.

Teleportálj Ape atollra és beszélj Garkorral aki Awowogei mellett van (kicsi gnome). Beszélj Awowogei "i'm here to discuss military strategies" majd jelentsd Garkornak hogy mit tudtál meg. Most meg kell találnod Krukot.

Fel kell menni a hegyre (ahonnan az archerek védik a kaput), majd a hídon át a másik oldalra. Beszélj az egyik Monkey Archerrel, ők elmondják hogy követned kell a lábnyomait ahhoz hogy megtaláld.

Mm24.png

HA MEGHALSZ AKKOR 3ITEMEN KÍVÜL MINDENT ELVESZÍTESZ!!!! Menj le a lépcsőn. Ez egy személyre szabott dungeon, mindenkinek más. Délre kell elindulni a vége fele lemászni, kelet felé elindulva végigfutni egy hosszú pályán. Ezen a pályán csak 1útvonal van, az elágazásoknál nem fog elengedni rossz irányba, csak 1-1helyen arra kell ügyelni hogy véletlenül nehogy visszafele indulj el. A pálya végén megtalálod Krukot aki rád támad. Ha közel vagy hozzá akkor Melee pray, ha viszont távol akkor Ranged pray kell. Oda kell figyelni hogy ne legyél low hp mert akár 33at is tud ütni! Ha meghalt akkor vedd fel a földről a Kruk's pawot, és bankolj.

Vedd magadhoz a Monkey talismant és menj el a Monkey Madness 1 küldetésből ismert Zooknock (MM1 Dungeon végén) és csináltass egy Kruk Greegree-t. Beszélj Awowogeivel, majd Garkorral.

Chapter 3

Ami kelleni fog: Range/Mage, Meleevel már picit nehezebb lesz, 20 coins. Javasolt: Stamina potok.

Teleportálj Troll Strongholdba, és beszélj Kobbal. Egy rövid beszélgetés után meg fog támadni, nagyon egyszerű megölni.

Mm25.png

Most menj el a Gu'Tanoth városba és beszélj Keefel, ugyanúgy meg kell ölnöd.

Mm26.png

Menj vissza Grakorhoz, és beszélj vele! Le Smithet meg kell keresni, valahol Ape Atollon van de mindenkinek máshol. Ha megvan beszélj vele! Négy gyakori hely:

Mm27.png

Az emeletek: 1: 2. emeleten 2: 3. emeleten 3: 3. emeleten - Raktárból kell menni a föld alatt. 4: Fel kell menni a hegyre és a hídon lesz.

Lehet házak emeletén, pincébe, még akár mm1 dungeonba is, minden sárga pontot ellenőrizz le! Addig beszélj vele ameddig a küldetés nem küld vissza Garkorhoz, hát beszélj is vele! Szabotálni kell a hajók építését, ezért elküld a Construction platformra.

Mm28.png

Majomcselező akció! Minden majom egy bejáratott útvonalon közlekedik, de ha az útvonal közepén beállsz egy fedezékbe akkor nem fog észrevenni.

Mm29.png

-Menj el a táskához, és vegyél el 6dbot. -Menj el a bombához, és rakd tele a 6 táskát! Ha elkapnak a majmok akkor a táskát meghagyják, de a bombát elveszik. Minden lebukás után vissza kell jönni bombákért! -A zöld pontoknál kell használni a bombát. A földszinten Compromised supporton, első emeleten Compromised flootboardon, második emeleten pedig a Gas cylinderen. -Amikor kész van mind akkor hagyd hogy elkapjanak, ahogy elhagyod a szigetet a robbanószerek felrobbannak.

Menj és beszélj Garkorral, elmondja hogy találtak egy rejtett bejáratot a cavernbe ahol Krukot megölted, arra kérnek hogy nézd meg. Amikor leértél most északra indulj meg, és próbálj átmászni a majommászókán, de nem fog menni. Vedd fel a greegreet így már átenged, majd menj tovább az északi résen. Jobb oldalt találsz egy Stunned Gorillát a Holding areaban, ülj fel a hátára és menj le a lépcsőn. Öld meg a Gorillákat (Melee prot használható!), majd beszélj Gloughal. Keress a ládákba amíg nem kapsz egy hammert és egy chiselt, majd menj északra és tramper device. Használd a chiselt a gemen, majd rakd vissza. Incubation chamberen nyomj egy investigatét. Beszélj Grakorral, majd Awowogeivel, és ismét Grakorral.

Chapter 4

Amire szükség lesz: Egy nagyon jó Range/Melee felszerelés amit nem sajnálsz ha elveszítesz (3 item marad), és egy kis szerencse.

Menj vissza Grand Treebe és beszélj King Narnode Shareenel, majd menj el Nievéhez (slay icon) és kérd meg hogy segítsen. Ölj meg 6-7 Tortured Gorillát (Lehet hogy 10percet kell várni, Gnome Ball Field környékén érdemes sétálgatni.), írni fogja mikor öltél meg eleget. The Grand Treetől indulj el északnyugatra és beszélj Garkorral.

Mm210.png

Meg fog támadni 4 Gorilla, ne foglalkozz velük csak menj tovább. Menj be a cavernbe, HA MEGHALSZ AKKOR MINDEN ITEMED ELVESZIK AMI A FÖLDÖN MARAD. Elsőnek 2sima és 2 Demonic Gorilla fog megtámadni, közösen már elég nagyokat tudnak ütni.

Taktika: Elsőnek 2 sima gorilla fog megtámadni, Nievével közösen öljétek meg az elsőt. Becsatlakozik az egyik Demonic Gorilla a harcba, vigyázni kell vele mert nagyon sokat tud sebezni. Figyelni kell hogy éppen spell vagy egy kődarab repül felénk, és ahhoz kapcsolni Mage/Range prayert. A sima gorillát üssük le red bar körülre, majd öljük meg a Demonicot és fejezzük be a simát is. Mindig 2 gorilla van a harcmezőn, de már csak egy maradt, így a másik Demonic se lesz nagyobb kihívás. Ha 2 Demonic vagy egyszerre ellenünk akkor az nagyon veszélyes, inkább ne!

Amikor megölted őket Gloughból óriás lesz, és elmegy egy másik szobába. 60akat is tud sebezni. Most van egy lehetőséged egy bankra, a gorillákkal már nem kell harcolnod.

Mm211.png

Első terem: Nincs más feladat mint beakasztani és messziről ölni, nem fog elérni. Második terem: Ha Meleevel nekirohansz akkor 60akat is tud sebezni, de ha beállsz a kanyarulat alá akkor nem esik rád annyi törmelék. Minden lövés után kockát kell váltani, 20nál nagyobbat nemigen fogsz kapni. Harmadik terem: Fuss neki és reménykedj hogy elég kajád maradt. Mindig tartsd a hpd 60 felett, különösebb technika itt nincs.

A harc után beszélj Zooknockal, kérd meg hogy teleportáljon vissza. Beszélj King Narnode Shareenel, és kész a küldetés!

Gratulálok!

Mm212.png

Leírást készítette: jupi234