Nature Spirit

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont Canifistől nyugatra a Saradomin templom alatt.
Nehézség 2/10
Hosszúság 4/10
Követelmények
Szükséges tárgyak
  • Ghostspeak amulet
  • Silver sickle
  • Ajánlott: Néhány kaja, armour+weapon, ha gyengébb vagy (3db 30-as ghastot kell ölni)
Jutalom
  • 2QP
  • 3000 Crafting xp
  • 2000 Hitpoints xp
  • 2000 Defence xp
Nature1.png

Kezdés: Canifistől nyugatra a Saradomin templom alatt.

1. Beszélj Drezel-el a templom alatt.

2. Fuss le a térképen a "Grotto+Filliman" megjelöléshez.

3. Ha ideértél, találsz egy hidat, kattints a "jump"-ra, amint átugrottad, az asztalon lévő washing blow-ot és az alatta lévő mirror-t vedd fel.

4. Kattints a kör északi részén lévő bejáratra (enter Grotto)

5. Előfog jönni Filliman a szellem, beszélj vele (ghostspeak amulet legyen rajtad mindig, mikor beszélsz vele), majd use-old rajta a tükröt (mirror)

6. Search-eld Grotto-t, hogy megtaláld a "Journal" nevű könyvet

7. Add oda Filliman-nak a könyvet (ha eltűnik akkor csak ismét meg kell próbálni bemenni Grottoba), ő pedig adni fog neked egy "Druidic spell"-t

8. Menj vissza Drezel-hez, hogy megáldjon. Ha ez megvolt (lefogsz előtte térdelni, onnan tudhatod biztosan) beszélj Filliman-nel.

9. Menj a térképen jelölt piros körhöz és a farönkök mellett használd el a tekercset "cast". Szedd fel a gombákat, aztán examine-zd az elhasznált tekercset.

10. Ismét menj el a kis szigetre, ahol Grotto előtt van 3 kő. Search-eld meg őket, aztán a nyugatira tedd rá a gombát, a keletire az elhasznált tekercset, te pedig állj a déli kőre. Próbálj bemenni Grotto-ba, hogy előjöjjön Filliman. Mielőtt beszélnél vele, állj vissza a déli kőre, majd kattints az "I think I've solved the puzzle" opcióra. Ekkor lesz pár zöld "varázslat". Menj be Grottoba (most már betudsz)

11. Beszélj Filliman-nal, aki ezúttal már zöld színű lesz, elfogja kérni a kaszádat, amit megáld.

12. Menj ki ismét a farönkökhöz, ahol a kaszán lévő "bloom"-ot használd, hogy gombákat szerezhess. Gyűjts be 3-at, majd töltsd fel velük a druid pouch-ot. Várj addig, amíg 3 ghast "betámad", majd győzd le őket.

13. Beszélj Filliman-nal és kész is a quest.


Nature2.png

Leírást készítette: h u n smoker