Plague City

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont East Ardougne
Nehézség 3/10
Hosszúság 2/10
Követelmények
 • Nincs
Szükséges tárgyak
 • Dwellberries
 • Rope
 • Bucket of milk
 • Chocolate dust (chocolate bar-t használjunk pestle and mortar-on)
 • Snape grass
 • 4 Bucket of water (vagy az Edmond házánál lévő vödröt újratöltöd 4x az ott található Sink-et használva)
 • Spade ( Edmon házánál található egy)
Jutalom
 • 1 Quest Point
 • 2425 Mining xp
 • Magic scroll ( erre rákattintva megtanuljuk az Ardougne teleport spell-t, és használhatjuk az Ardougne teleport tab-ot is)

A küldetést Edmonddal beszélve kezdhetjük el, East Ardougneban található a háza, az övé a legészaknyugatibb ház, itt egy térkép is róla:

Plag1.png

És íme a ház:

Plag2.png

Beszéljünk Edmonddal, azt fogja mondani, hogy nem ér rá, meg kell találnia a lányát, majd mikor 2 lehetőségünk van válasszuk az első opciót, kérdezzük meg mi történt vele. Megtudjuk, hogy a lánya egy orvos aki átjutott a falon (amin egyébként tilos az átjárás), és azóta nem hallottak róla. Ezután ismét választhatunk 3 opció közül, válasszuk a 2. opciót, kérdezzük meg segíthetünk-e? Ezután Edmond elmondja, hogy dwellberriesre lesz szükségünk a gasmask-hoz. Ha ez megvan akkor menjünk be a házba, vegyük fel az asztalról a képet Elenáról (Picture). Beszéljünk Edmond feleségével Almera-val, őt bent a házban találjuk (lehet, hogy kint van). Beszéljünk vele, és adjuk oda a dwellberriest, majd kapunk egy gas maskot.

Ha ez megvan beszéljünk ismét Edmonddal, aki elmondja nekünk a tervét. Ezután használjuk a 4 Bucket of water-t a kertben található mud patch-en ( a képen épp rajta állok), majd ássunk az ásónkkal ugyanitt.

Plag3.png

Ezek után ide kerülünk (Edmond is lent lesz éppen mellettünk):

Plag4.png

Ezután menjünk dél felé, és a legdélebben lévő Pipe-ot próbáljuk kinyitni (open), nem fog sikerülni, menjünk vissza és beszéljünk Edmonddal, majd ismét menjünk a Pipe-hoz használjuk rajta (use) a kötelünket, és beszéljünk Edmonddal ismét.

Plag5.png

Sikerült kinyitnunk, egy kisebb bejátszás következik, Edmond elmondja, hogy Jethick-el beszéljünk, ha bent vagyunk. Ezután klikkeljünk ismét a Pipe-ra és West Ardougneban találjuk magunkat. Ezután menjünk keletre és beszéljünk Jethick-el.

Plag6.png

A beszélgetés során az első opciót válasszuk, majd megmutatjuk neki a képet Elenáról, azt mondja beszéljünk a Rehnison-okkal, és ad egy könyvet amit vissza kell vinnünk, itt is az első opciót válasszuk a beszélgetésnél. A Rehnison ház északra található, az alábbi térképen be van jelölve a többi szükséges helyszínnel együtt:

Plag7.png

Ha odaértünk ezt látjuk:

Plag8.png

Próbáljunk meg bemenni az ajtón, egy rövid párbeszéd után bementünk. Beszéljünk Ted-el vagy Martha-val, ők Milli-hez küldenek minket, aki fent található. Menjünk fel a lépcsőn és beszéljünk Milli-vel. Elmondja, hol keressük Elenát. Ezután a térképen Elena-val jelölt helyre menjünk és próbáljunk bemenni az ajtón. Az őr nem fog beengedni, válasszuk az első opciót először, majd a másodikat a másodszorra, majd menjünk a Bravek-el jelölt helyre. Beszéljünk a Clerk-el, aki megkérdezi miben segíthet, válasszuk az első opciót, majd azt mondja, hogy Bravek nem ér rá, ezután válasszuk az utolsó opciót (This is urgent though).

Ezután menjünk a keleten található szobába, és beszéljünk Bravek-el.

Plag9.png

Válasszuk az első opciót, mire kiderül, hogy másnapos a barátunk :D. A második választható résznél válasszuk a 3. lehetőséget, majd kapunk egy papír (A scruffy note). Ezt olvassuk el (read), majd a chocolate dust-ot használjuk a Bucket of milken. Chocolate milk-et kapunk, amin ezután használjuk a Snape grass-unkat, majd a kapott Hangover cure-t használjuk Bravek-en, aki megissza és jobban lesz. Folytassuk a beszélgetést, majd válasszuk a 3. opciót ( They won't listen to me!). Kapunk egy Warrantot.

Menjünk vissza a térképen Elenával jelölt helyre, próbáljunk bemenni ismét, menjünk végig a párbeszéden és bejutunk. A képen jelölt Barrel-ra klikkeljünk rá és kapunk egy kulcsot.

Plag10.png

Ezután menjünk le a lépcsőn, és ott lesz Elena. Menjünk be az ajtón és beszéljünk vele, majd menjünk vissza oda, ahol bejutottunk West Ardougne-ba ( a minitérképen egy felkiáltójel jelöli).

Miután ismét lent vagyunk beszéljünk Edmond-al és kész is a küldetés, gratulálok :)

Leírást készítette: Im Krisi