Recruitment Drive

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont White Knight Castle nyugati oldal 2. emelet.
Nehézség 3/10
Hosszúság 4/10
Követelmények
 • NŐI KARAKTERNEK KELL LENNED!!!!!!
 • Meg kell ölni egy lvl20-as szörnyet felszerelés nélkül.
 • Black Knights' Fortress
 • Druidic Ritual
Szükséges tárgyak
 • 3k coins ha férfi karakter vagy
Jutalom
 • 1 QP
 • 1000 Prayer XP
 • 1000 Herblore XP
 • 1000 Agility XP
 • Initate sallet
 • Meg tudod kérni Sir Tiffy-t hogy ha meghalnál ne Lumbridge-ba kezdj hanem Falador Castle-ba.

Kezdő NPC: Sir Amik Varze

Recruitment1.png

TIPP: Ajánlom olvasd el legalább 1 pontal előrébb a küldetést így te is fejben jobban összetudod rakni az útvonal terved illetve fel tudsz készülni a következő lépésre is!

Ne legyen se nálad se rajtad semmilyen tárgy. 1. Menj a faladori parka és beszélj Sir Tiffy Cashien-el. - Válaszd a 3. opciót. "Yes, lets go..."

Innentől mindenkinek máshogy folytatódik a küldetés. Keresd meg azt a pontot amelyik lovaghoz kerültél és úgy folytasd. Lady Table-t olvasd el előre!!!!

Sir Ren Itchood - Beszélj a szobában Sir Ren Itchood-al. - Válaszd az 1. opciót és olvasd ki a dialógus 4 sorának első betűit. Az a megfejtés az ajtóhoz. Megoldások: FISH, BITE, RAIN, LAST, PASS, TIME, CLUE, vagy MEAT. - Menj tovább.

Olvasd el a küldetés előtt!!! Memória játék, 12 szobor közül rá kell mutatnod arra, hogy melyik hiányzott a szobából!!!


Lady Table - Amint egy szobrokkal teli szobába kerülsz csinálj 1 fényképet a szobrokról! (print screenshot) - 11 szobrot látsz a képen és eközben a játékban már 12 van valószínűleg. Mutasd meg neki melyik hiányzott.

Recruitment2.png

- Menj tovább. A kép is mutatja, hogy nincs nehéz dolgunk igazából, csak a fegyvereket kell megjegyezni. 3 típusú szobor van: Bronze, Silver, Gold így elég könnyű kiszúrni melyikből volt csak 3 az elején.


Sir Tinley - Nincs más dolgod mint beszélni vele és utána ne csinálj semmit, csak várj! (mozogni se mozogj) - Kis idő múlva kész is, mehetsz tovább.


Miss Cheevers - Beszélj vele majd kutass át a mindent a szobában míg nem találod a következő tárgyakat: - 2 db Vial of liquid, Cupric sulfate, Cake tin, Gypsum, Cupric ore poweder, Tin ore powder, Chisel vagy Bronze wire. Első ajtó: - Vedd fel az asztalról a Metal spade-t és használd a másik asztalon lévő Bunsen burneren. - Használd a spade-t az első ajtón - Most a cupric sulfate-t majd a vial of liquidet és kinyílt az első ajtó. Második ajtó: - Vial of liquidet használd a cake tin-en majd a Gypsumot is. - Most ezt a nyugati ajtó alatti kulcson. (földön van) - Ezután a Cupric és a Tin ore powdert is, majd a kapott Tin-t használd a déli asztalon lévő Bunsen burneren. - Végül Chiselt vagy Bronze wire-t a Tin-en és kapsz 1 kulcsot. - Nyisd ki a második ajtót is és menj tovább.


Sir Spishyus - Át kell vinned a csirkét, rókát és a gabonát a híd másik oldalára. (Egyszerre nem viheted át őket mert "leszakadna a híd") - Fogd meg a csirkét és vidd át a híd másik oldalára, majd dobd le. - Menj vissza és fogd meg a rókát vagy a gabonát és azt is vidd át a híd másik oldalára és dobd le, majd fogd meg a csirkét. - Vissza az a keleti oldalra és dobd le a csirkét és vedd fel az ott maradt rókát v gabonát és vidd a nyugati oldalra. - Majd vissza a csirkéért és azt is vidd át és tedd le. - Kész is mehetsz tovább.


Sir Kuam Ferentse - Beszélj vele majd öld meg a 20-as szintű lovagot. - Menj tovább.


Miss Hynn Terprett - Kérdések, válaszok: Rejtvény: If you were sentenced to death, what would you rather choose - being drowned in a lake of acid, burned on a fire, thrown to a pack of wolves that have not been fed in over a month or thrown from the walls of a castle, many hundreds of feet high. - Válasz: Being fed to the wolves - wolves cannot survive for 30 days without food, thus they would all be dead.

Rejtvény: I have both a husband and daughter. My husband is four times older than my daughter. In twenty years time, he will be twice as old as my daughter. How old is my daughter now? - Válasz: Her daughter is 10 years old because 10*4=40 and (40+20)/2=10+20.

Rejtvény: Counting the creatures and humans in RuneScape you get about a million inhabitants. If you multiply the fingers on everything's left hand by a million, how many would you get? - Válasz: 0 (Zero). If even one creature has no fingers on their left hand, you are multiplying by zero, which yields zero.

Rejtvény: I dropped four identical stones, into four identical buckets, each containing an identical amount of water. The first bucket was at 32 degrees Fahrenheit, the second was at 33 degrees, the third was at 34 and the fourth was at 35 degrees. Which bucket's stone dropped to the bottom of the bucket last? - Válasz: The first bucket (Bucket A). Water freezes at 32 degrees Fahrenheit (0 degrees Celsius).

Rejtvény: Which of the following is true?: The number of false statements here is one. The number of false statements here is two. The number of false statements here is three. The number of false statements here is four. How many false statements are there? - Válasz: Logic dictates that the number of false statements must be three. There are four possible answers, so for one of them to be true, all others must be false.

Kész is a küldetés, Gratulálok! :)

Recruitment3.png

Leírást készítette: Cakó