Scorpion Catcher

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont Sorcerer's Tower (Seers Village-tól délre és a Range Guildtól dél-keletre)
Nehézség 2/10
Hosszúság 5/10
Követelmények
Szükséges tárgyak
  • Dusty Key (Ha nincs lvl 70-es Agilityd)
Ajánlott tárgyak
  • Anti-dragon shield
  • Antipoison
  • Kaja
  • Teleport rúnák
  • Games necklace
  • Charged Amulet of Glory
  • Energy Restore potion
Jutalom
  • 1 QP
  • 6625 Str XP

Kezdő NPC: Thormac - Sorcerer's Tower legfelső szintje.

Scorp1.png

TIPP: Ajánlom olvasd el legalább 1 ponttal előrébb a küldetést így te is fejben jobban összetudod rakni az útvonal terved illetve fel tudsz készülni a következő lépésre is!

1. Menj a Sorcerer's Tower 3. emeletére és beszélj Thormac-al. - Kérdezd meg tőle, hogy miben tudsz segíteni neki? (1. opció "What do you need assistance with?") - A következő beszédnél kérdezd tőle, hogy hogyan tudnád elkapni neki a skorpiókat? (1. opció "So how would I go about catching them then?") - Harmadjára a 2. opciót válaszd. ("Ok, I will do it then.") - Kapnod kellet egy Scorpion Cage-t.

2. Ha megvan a Scorpion Cage menj le a toronyból és fuss északnak a Seers Village-i altar írányába. - Menj be a térképen sárga négyzettel jelölt házba és beszélj Seer-el. (földszinten mászkál) - Válaszd az 1. opciót ("I need to locate some scorpions.") - Várj 1 picit és a chat ablakban fel fog ugrani Seers következő mondandója. - NÉZD MEG A QUEST ABLAKNÁL, HOGY MIT ÍR A KÜLDETÉS MERT CSAK AKKOR TUDSZ BEMENNI A SKÓRPIÓ SZOBÁJÁBA HA Seer beazonosította neked.

Scorp2.png

3. Menj a bankba és vedd magadhoz a következőket: - Dusty Key - akkor kell ha nincs 70-es Agilityd. (ha nincs az nem gond a következő pontokban le fogom írni, hol tudsz szerezni!!) - Anti-dragon shield, teleport rúnák, antipoison, némi kaja. - Menj Tavarley dungeon-ba. (a neked megfelelő úton)

4. Ha leértél Tavarley Dungeon-ba akkor több lehetőséged van. - Ha van 70-es Agilityd akkor semmire nincs szükséged csak a mapon megjelölt Agility shortcutokat használod. - Ha nincs ilyen magas Agility szinted akkor kövesd a PIROS útvonalat egészen a ZÖLD nyomvonal kezdetéig. - Ha MEGVAN a Dusty Key akkor mehetsz tovább a ZÖLD nyomvonalon ha nincs akkor kövesd a PIROSAT!

Scorpionnew.png

4/a Ha nincs meg a Dusty key! - Kövesd a PIROS útvonalat és öld meg a JAILERT aki ki fogd dobni JAIL KEY-t.

Scorp4.png

- Ezt használd a tőled dél-re lévő cella ajtón és beléphetsz Velrak-hoz, beszélj vele.

Scorp5.png

- Mindkétszer az első opció és fogsz kapni 1 DUSTY KEY-t. - Ha meglett a kulcs menj vissza fele és kövesd a ZÖLD útvonalat.


4/b Ha megvan a Dusty key! - Kövesd a zöld útvonalat egészen a cél területre, ahol deadly poison spiderek vannak és 1 koporsó. - A 2 koporsós szobától délre van 1 ajtó a falon, azon menj be és használd a Scorpion Cage-t a skórpión.

Scorp6.png

5. Ha meglett a skorpió, teleportálj vissza Camelotba és fuss vissza Seerhez. - Beszélj vele és ő elmondja a 2-3. skorpió lelőhelyét is.

6. Használd a Games Necklace-t és teleportálj Barbarian Outpost-hoz. - Fuss a Barbarian minigame mögé az Agility Arénához és menj be a kapun. - Ahogy beértél a kapun veled szembe van 1 ház és azon is 1 vas kapu, azon is menj be és már a földön látni fogod a skorpiót. - Használd rajta a Scorpion Cage-t és meg is van.

Scorp7.png

7. Most használd az Amulet of Gloryt és teleport Edgeville. - Írány nyugat, Monastery 1. emeletére. (ide kell a 31 prayer, hogy beléphess az első szintre) - Menj fel a dél-keleti létrán és valahol a közeledbe kell lennie a földön a 3. skopriónak. (használd rajta a ketrecet)

Scorp8.png

8. Vissza kell vinned mind 3 skorpiót Thormac-hoz a Sorcerer's Tower legfelső emeletére. - A neked leggyorsabb úton: akár camelot, ardougne teleport, vagy ardy cloack teleport kinek mi tetszik. - Menj fel Thormachoz és beszélj vele.

Kész is a küldetés, Gratulálok! :)

Scorp9.png

Leírást készítette: Cakó