Sea Slug

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont East Ardougne-tól keletre a parton
Nehézség 1/10
Hosszúság 2/10
Követelmények
  • 30 Firemaking
Szükséges tárgyak
  • Swamp paste
Jutalom
  • 1 QP
  • 7175 fishing xp
  • Oyster pearls

Kezdő NPC: Caroline

Seaslug1.png

TIPP: Ajánlom olvasd el legalább 1 pontal előrébb a küldetést így te is fejben jobban összetudod rakni az útvonal terved illetve fel tudsz készülni a következő lépésre is!

0. Legyen nálad a Swamp Paste!!

1. Beszélj Caroline-val. - 1. opció: "I suppose so, how do I get there?"

Seaslug2.png

2. Beszél Holgartal ott sétálgat Caroline mellett (Kapitány a srác)

Seaslug3.png

- Kisebb animáció következik ahogy megjavítja a kapitányunk a csónakot. - Beszélj vele ismét és a 1. opciót válaszd. (Will you take me there?)

3. Miután a Fishing platformon vagy menj a dél-nyugati szobába és beszélj Bailey-l. - Vedd fel a házban lévő törött üveget (Broken Glass)

4. Menj észak-keleti részébe a fishing platformnak és látni fogsz a földön Damp sticket, vegyél fel párat. - Menj fel a közeledben lévő létrán és indulj nyugatra, menj be a házikóba és ott beszélj Kennithel. - Menj le a létrán ahol feljöttél és menj a létrától délre az alsó szinten és beszélj ismét Holgart-al. - Ő áthajóz téged 1 szigetre ahol Kent, Kennith apja lesz. Beszélj vele.


5. Beszélj ismét Horgatal és vissza kerülsz a Fishing Platform-ra és menj megint nyugatra a házhoz az alsó szinten és beszélj Bailey-el. - Kaptál tőle egy Unlit torch-t.

6. Menj a létra mellé és használd a törött üveget a nálad lévő Damp stick-n. - Rövid animáció után a Damp Stickedet megtudod csiszolni (jobb egérgomb és RUB) így a fáklya amit kaptál az lángra fog kapni. - Fel a létrán és menj a ház oldalsó falához Kennith mellé és rúgd ki a falat (jobb egér gomb a falon és kick)

Seaslug4.png

- Menj be Kennithez a házba és beszélj vele. - Ismét ki a házból a ház előtt van 1 daru szerkezet, használd. (jobb egérgomb és Rotate)

Seaslug5.png

- Kisebb animáció és Kennith már kint is van.

7. Le az észak-keleti oldalon lévő létrán. - Beszélj ismét Holgart-al aki vissza visz téged a kezdő helyre.

8. Beszélj Caroline-al.

Kész is a küldetés, Gratulálok! :)

Seaslug6.png

Leírást készítette: Cakó