Shades of Mort'ton

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont Mort'ton dél-nyugati házában keress a polcon és fogsz kapni 1 Diaryt.
Nehézség 4/10
Hosszúság 5/10
Követelmények
Szükséges tárgyak
  • 3 Tarromin potion + 3 Ashes (unf - vial of water, tarromin egymáson használva)
  • Axe
  • Tinderbox,
  • 1000+ coins (vagy 14k+)
  • Hammer vagy Flamtaer hammer (Q alatt tudsz venni 13k gp-ért)
Jutalom
  • 3 QP
  • 2000 Crafting XP
  • 2000 Herblore XP
  • Most már tudod használni a Shades of Mort'ton minigame-t és teleportot.

--->TIPP: Ennek a küldetésnek a teljesítéséhez lehet, hogy szükséged lesz 1 partnerre aki segít neked a templom építésében !!! Neki be kell állni a képen látható falak mögé és távolsági támadással magához csalni a Shadowokat, hogy ne a templomot üssék !! <---

Shadesofmorton1.png

(Van 1 másik módszer ami talán működik talán nem, vegyél a Q előtt egy Sacred Oil-t G.E-ből és vidd magaddal a q folyamán, 5. pontnál folytatva...) Kezdő NPC: Nincs

Shadesofmorton2.png

TIPP: Ajánlom olvasd el legalább 1 ponttal előrébb a küldetést így te is fejben jobban összetudod rakni az útvonal terved illetve fel tudsz készülni a következő lépésre is!

Szükséges tárgyak: 1k+ vagy 14k+ Coins, 3 Vial of water, Tarromin, Ashes, Kaja, Fegyver, Páncél, Hammer, Wc axe 1. Vedd le a könyvet a polcról és olvasd el. - Készíts 2 vagy több Serum207-t. (használd a tarromint a vial of wateren majd az ashes-t.)

Shadesofmorton3.png

2. Menj északra be a General Store-ba majd használd a Serum207-t a boltoson (Razmire Keelgan) - Beszélj vele a körülöttetek lévő teremtényekről ("...Creatures..." talán 2. opció.) - Menj ki a boltból és ölj meg 5 db Loar Shadowot és vedd fel a maradványaikat mind az 5-öt. (a chat ablakban is számolja a KC-t.)

3. Menj vissza a General Store-ba és beszélj ismét a boltossal. El fog venni 2 db Loar remains-t. (ha nem tudsz beszélni vele használj el még 1 dózist a Serum207-ből) - Nyisd meg elsőnek a General Store ablakot és vegyél 1 db Olive Oil(3)-t. - Nyisd meg a "Builders" bolt ablakot és ott vegyél : 2 db Timber beam-t és Limestone brick-t és 10 db swamp pastet. (ha többet veszel ez a keverési arány : 1-1-5)

4. Ki a boltból és menj be dél-keleti házba (vizes ikon van a térképen) - Használj el 1 Serum207 dózist Ulsquire-n, majd beszélj vele. - Ő is el fog venni tőled 1 maradványt. - Beszélj vele ismét és kérdezd a templom építésről. (jobb ha az összes opciót átbeszéled)


Ha hoztál magaddal Sacred Oil-t G.E-ből akkor vágj ki 1 dead tree-t és folytasd a 6. ponttól!!!

Szükséges tárgyak: Hammer vagy Flamtaer hammer, 2 db Timber beam meg Limestone brick, 10 Swamp paste, Wc axe, Tinderbox, Loar remains.

5. Menj északnak át a kis szigetre és itt kell felépítened a templomot 100%-ra és majd a közepén begyújtani a tüzet. - Használd a tűzön a Olive Oil-t és így kapni fogsz Sacred Oil-t. Ha maradt még legalább 2 dózis Serum207-d azt is használd a tűzön és kapsz Serum208-t. (Serum208-al véglegesen megtudod őket gyógyítani és nem lesz szükség mindig a Serum207-re beszélgetés előtt)

Shadesofmorton4.png

Szükséges tárgyak: Tinderbox, Loar remains, Sacred Oil, Wc axe

6. Menj Mort'ton nyugati felébe, ahol látni fogsz égető oltárokat. - Vágj ki 1 dead tree-t. - Használd a kapott Sacred Oilt a logon és így lesz Pyre log, azt tedd az oltárra majd a Loar maradványt is és gyújtsd be. - Vedd fel a kapott Brown Bronze Key-t.

Shadesofmorton5.png

7. Menj vissza Ulsquire-hoz és vedd át a jutalmad.

Kész is a küldetés, Gratulálok! :) Bónusz: A könyv amivel elkezdted a küldetést le tudod adni Varrock Apothecary-nél 335 Herblore xp-ért.

Shadesofmorton6.png

Köszönet Balu Titan-nak, hogy segédkezet a quest teljesítésében és a TIPP-ért is!!! Leírást készítette: Cakó