Shield of Arrav

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont Varrock könyvtár
Bevezető Phoenix
Nehézség 1/10
Hosszúság 1/10
Követelmények
  • Nincs
Szükséges tárgyak
  • 20 coins
Jutalom
  • 1 Quest Point
  • 600 coins

Kezdés:

Shields1.png

1. lépés: A küldetés elkezdése. Beszélj Reldoval (I'm in search of a quest). Meg kell keresned egy kék színű könyvet, amint megtaláltad olvasd végig, majd beszélj ismét vele. El fog küldeni Baraekhoz aki Varrock főtéren van. Baraek 20"coins"ért elmondja hogy a Blue Moon Inn kocsma mögött van a Phoenix bázis.

Shield2.png

2. lépés: Irány a Phoenix bázis!

Shield3.png

Menj le a létrán és beszélj Stravennel aki elmondja hogy csak akkor csatlakozhatsz a Phoenix bandába, ha megölod Jonnyt.(Jonny the beard) Ő a Blue Moon Inn kocsmában található. Menj a kocsmába és öld meg majd az Intel reportot vidd el Stravennek.

Shield4.png

Az Inter reportért cserében adni fog egy kulcsot amivel be tudsz menni az ajtón.

Shield5.png

A délnyugati szobában lévő ládából vedd ki Arrav pajzsának felét majd a kulcsot (weapon store key) add oda a társadnak.

Shield6.png
Kezdőpont Varrock könyvtár
Bevezető Black Arm Gang
Nehézség 1/10
Hosszúság 1/10
Követelmények
  • Nincs
Szükséges tárgyak
  • 5 coins
  • Kaja + fegyver/páncél, egy lvl 23-as "Weaponmaster" megöléséhez.
Jutalom
  • 1 Quest Point
  • 600 coins

Amennyiben a Black Arm Gang-hez szeretnél csatlakozni

1. lépés Beszélj a "Charlie the Tramp" nevű Npc-vel, a Varrock-i fegyverbolttól délre

Shieldof3.png

2. lépés Beszélj a Katrine nevű Npc-vel aki a Black Arm banda egyik fejese, Charlie-től kissé nyugatra. Nem bízik benned ezért próbára tesz, el kell lopnod 2 tárgyat a Phoenix bandától.

Shieldof4.png

3. lépés Itt lép képbe Phoenixes társad akitől egy kulcsra van szükséged, amennyiben ironman, a kulcs a földön, droppként fog megjelenni. Miután megkaptad a kulcsot a képen megjelölt helyre a Varrock-i templomtól délre sétálsz, kinyitod az ajtót majd a létrán az emeletre jutsz. Itt megkísérled felvenni a földön fekvő két phoenix crossbow egyikét. A weaponmaster habozás nélkül rádtámad, miután megölted (20hp) felveszed a 2 crossbowot és kimész az épületből.

Shieldof9.png

4.lépés

Visszatérsz a 2. lépésben szereplő Katrine-hez és átadod neki a 2 crossbow-ot. Amint átvette a nyílpuskákat engedélyt kapsz a tőle északra lévő ajtó kinyitására. Átmész az ajtón, fel a legközelebbi lépcsőn, majd az emeleten megkeresed a "cupboard"-ot. Ezt open majd search, az inventory-dban pedig megjelenik a shield egyik fele.

Fujderossz.png

Befejezés: A társaddal menjetek el a Múzeumba majd "use" a pajzsot Curator Haig Halenen amiért kapsz 2 papírt. Egyiket add oda a társadnak amiért neked is kapnod kell egyet.

Utolsoelotti.png

Használd őket egymáson, majd add oda King Roaldnak.

Utolso.png

Leírást készítette: Szpartakusz, Jupi234