The Lost Tribe

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont Lumbridge Castle 1. emelet északi szoba
Nehézség 4/10
Hosszúság 4/10
Követelmények
Szükséges tárgyak
  • Pickaxe
  • Fény forrás
  • Tinderbox (gyertya, fáklya stb...)
Jutalom
  • 1 QP
  • 3000 Mining XP
  • Ring of Life
  • Használhatod a Dorgeshuun Mine-t.

Kezdő NPC: Sigmund

Thelosttribe1.png

TIPP: Ajánlom olvasd el legalább 1 pontal előrébb a küldetést így te is fejben jobban összetudod rakni az útvonal terved illetve fel tudsz készülni a következő lépésre is!

1. Beszélj Sigmundal Lumbridge Castle 1. emeletén lévő északi szobában.

2. Beszélj mindenkivel Lumbridge-ban. "Castle cellar opcióval kapcsolatban." - Duke Horacio (Sigmund-al egy szobában van) - Cook (földszint déli szoba) - Hans (Castle kertjében sétálgat) - Father Aareck (Lumbridge-i templom) - Bob (lumbridge-i Axe shop) - Donie (Lumbridge Castle előtt sétálgat)

3. Menj vissza Duke-hoz a kastély 1. emeletére és beszélj vele ismét.

Szükséges tárgyak: Pickaxe, Tinderbox és Fényforrás. 4. Menj a konyhába és ott le a csapóajtón. - Menj a pince dél-keleti csücskébe és a falon látsz egy foltot (Rubble), használd rajta a pickaxe-t.

Thelosttribe2.png

- Menj be a falon ütött átjárón és menj picit keletnek majd a földről szedd fel a "Broochot."

Thelosttribe3.png

5. Menj vissza Duke-hoz és mutasd meg neki a Broochot. (3. opció)

6. Menj a varrocki könyvtárba és beszélj Reldoval a Broochról. - Kutasd át a szobában lévő észak-nyugati könyvespolcot és kapnod kell 1 Goblin Symbol book-t, olvasd is el.

Thelosttribe4.png

7. Irány Goblin Village (Faladortól északra) - Beszélj a 2 Generallal. (északi ház környékén mozognak) - Itt 1 picit hosszabb párbeszédet kell velük folytatnod míg nem fogsz a Generalokkal emote-zni (Goblin Bow, Salute ezeket meg is kell kapnod)

8. Ha megvagy irány vissza Lumbrdige-be és beszélj Duke-al. (3. opció: Goblin Village-s) - Menj le a konyha pincéjébe és át a lyukon amit ütöttél. - Fuss végig az alagúton. (a térképen megjelölt úton végig lehet menni, minden probléma nélkül)

Losttribe1.png

- Ha végig értél beszélj Mistaggal és használd közvetlen előtte Goblin Bow emotet. - Beszélj vele ismét és válaszd a 4. opciót (out of tunnel ...) majd kivisz az elejére.

9. Menj fel és beszélj megint Duke-al. (3. opció: Goblin cave) - Majd pickpocketeld Sigumondot. - Majd nyisd ki a nyugati szoba ládáját és vedd fel a HAM robe-t. (tartsd meg mert fog még kelleni más quest folyamán)

Thelosttribe6.png

- Beszélj megint Duke-al. (3. opció : Sigmund is member of HAM...)

10. Menj nyugatra a térképen jelölt Dungeon ikonhoz. - Jobb egérgomb a csapóajtón és "Pick Lock"

Thelosttribe7.png

- Menj le majd az első ládát ami az utadba esik kutasd át, kapnod kell 1 Silverware-t - Menj vissza Duke-hoz és mutasd meg neki. (3. opció: " I found... ") - Kapnod kell 1 Peace Treatyt.

11. Menj vissza a konyha alatti pincébe és ott be az alagútba ismét. - Followold Kazgart így gyorsabban át jutsz a barlangon

Thelosttribe8.png

- A végén beszélj ismét Mistaggal és következik 1 kis animáció.

Kész is a küldetés, Gratulálok! :)

Thelosttribe9.png

Leírást készítette: Cakó