Tree Gnome Village

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont Tree Gnome Village
Nehézség 4/10
Hosszúság 2/10
Követelmények
  • Némi combat level egy 112-es ellenség megöléséhez(lehet safespotolni).
Szükséges tárgyak
  • 6 normal logs
  • Combat felszerelés
Jutalom
  • 2 QP
  • 11450 attack xp
  • Gnome amulet
  • Spirit treek használata.

Kezdés: Beszélj Bolrennel a falu/útvesztő közepén. El fogja magyarázni, hogy a khazard katonák ellopták 3 gömbjüket, és vissza kéne szerezni.

Gnome1.png

A balliszta és a tracker gnómok

Menj a falutól északra, a csatamezőre, és beszélj Montai-al (csatamező déli része, piros ruha). Kérni fog 6 darab fát a védelem megerősítésére, add oda neki. Ezután megkér, hogy a 3 elveszett felderítőjét keresd meg, ők tudják a koordinátákat a balliszta számára, amivel lyukat üthetünk a Khazard erőd falán (bent van az egyik gömb). A mellékelt képen jelölve vannak a felderítők továbbá a későbbiekre a "boss" tartózkodási helye is.

Gnome2.png

Az 1-es és a 2-es számmal jelölt gnóm gond nélkül megmondja a koordinátáit, viszont a harmadik kicsit belebolondult a háború borzalmaiba, és kicsit találgatni kell, hogy mire is gondolt a költő, figyeld, hogy mit mond:

Less than my hands = 1 More than my head = 2 More than we but less than our feet = 3 My legs and your legs = 4

A gömbök

Ezután menj a ballisztához, ekkor megkér a játék, hogy írd be a harmadik koordinátát. Ha a fentiekből nem világos, hogy melyik szám kell, akkor találgatni is lehet, akárhányszor lehet próbálkozni, és a szám ugyanaz marad. Miután el sikerült találni a számot, menj a Khazard erődhöz, aminek a falán most egy pofás lyuk tátong. Menj be a lyukon, azonnal megtámad egy Khazard Commander (level 48). Ő nem jelent kihívást egy ~közepes szintű játékosnak aki rendelkezik már rune páncéllal és fegyverrel. Menj fel a létrán, rád fog támadni még egy commander. Miután megölted, a fent található ládában lesz az egyik gömb. A gömbbel menj vissza Bolrenhez, (most már az Elkoy nevű gnóm lényegében az útvesztő széléről bevisz a közepére) akitől megtudjuk, hogy a másik 2 gömböt ellopta a Khazard Warlord (level 112). Fegyverkezz fel, ha alacsonyabb szintű vagy akkor kaját (tuna vagy jobb) az invbe, és a fenti térképen jelölt helyen található Warlordnak mutasd meg, hogy ki a főnök. Miután meghalt, az általa dropolt 2 gömböt vidd vissza Bolrenhez, aki megjutalmaz a fáradozásért.

Gratulálok, kész a quest!

Gnome3.png

Leírást készítette: Pisti