Tribal Totem

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont Brimhaven
Nehézség 3/10
Hosszúság 2/10
Követelmények
  • 21 Thieving
Szükséges tárgyak
  • 90 Coins
Jutalom
  • 1 QP
  • 1775 Thieving xp
  • Swordfish

Kezdő NPC: Kangai Mau

Tribaltotem1.png

TIPP: Ajánlom olvasd el legalább 1 ponttal előrébb a küldetést így te is fejben jobban összetudod rakni az útvonal terved illetve fel tudsz készülni a következő lépésre is!

1. Menj el Brimhaven-be és beszélj Kangai Mau-val. 2. opció ("I'm in search of adventure!") - 1. opció ("Ok, I will get it back")

2. Vissza East Ardougne-be és menj a piactól nyugatra majd be az északra lévő házhoz. - Próbáld meg kinyitni az ajtót majd beszélj a kertben sétálgató Horacioval. - 2. opció (" So...Who are you?") - 1. opció ("So... do you garden round..")

Tribaltotem2.png

3. Menj East Ardougne észak-keleti részébe és beszélj Wizard Cromperty-vel. - 2. opció ("So what have you...") - 2. opció ("Can I be teleported please?") - 1. opció ("Yes, that sounds good...") - Elteleportált Ardougne déli felébe. - Keress a legészakkeletibb ládán és kapsz 1 Address label-t. - Address labelt használd a 2 kockával lentebbi dobozon.

Tribaltotem3.png

- Majd beszélj 1 RPDT-s csávóval. 1. opció ("So, when are you going...") - Fuss vissza Wizard Cromperty-hez és kérd meg megint, hogy teleportáljon el. (2.2.1. opció)

4. Bent a házban menj tovább a nyugati ajtón majd ismét a nyugati ajtón. KÓD: K.U.R.T - Jobb egérgomb a lépcsőn és Investigate, majd menj fel. (lvl 21 Thieving)

Tribaltotem4.png

- Fent ki a szobából majd be a keleti szobába, és keress a ládában. Kapnod kellet 1 Totemet. - Térj vissza Kangai Mau-hoz Brimhaven-be.

Tribaltotem5.png

Kész is a küldetés, Gratulálok! :)

Tribaltotem6.png

Leírást készítette: Cakó