What Lies Below

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont Varrocktól délre.
Nehézség 2/10
Hosszúság 2/10
Követelmények
Szükséges tárgyak
 • Bowl
 • 20 coins
 • 15 chaos rune
 • Chaos talisman vagy tiara
 • 10 Varrock teleport
Ajánlott tárgyak
 • Fegyver
 • Chronicle (Diango árulja, aki Draynorban található)
 • Varrock teleport
 • Bármilyen wc axe
Jutalom
 • 1 qp
 • 8000 Runecrafting xp
 • 2000 Defence xp
 • Beacon ring
 • Chaos Tunnel kitanulása

Kezdő NPC: Rat Burgiss

Whatliesbelow1.png

TIPP: Ajánlom olvasd el legalább 1 ponttal előrébb a küldetést így te is fejben jobban összetudod rakni az útvonal terved illetve fel tudsz készülni a következő lépésre is!

1. Beszélj Rat Burgiss-el.

Whatliesbelow2.png

- 2. opciót válaszd. - 1. opciót válaszd. - Kaptunk 1 An empty folder-t.

2. Kell szerezni 5 Papert. G.E-től nyugatra lévő Outlaw camp-ból lehet szerezni. Menj G.E bejáratához és onnan picit Nyugatnak majd ha lehet északnak menni a falon keresztül, akkor menj át és a már látni fogod az Outlaw tábort. - Ölj meg 5 Outlawot, 5 db Paper-ért és használd a papír darabkákat az "An Empty Folder-en". (Use paper on An empty folder)

Whatliesbelow3.png

3. Használjuk a Chronicle könyvünket és teleportáljunk vissza Champion's Guild mellé. - Menjünk keletnek és kövesd az utat majd beszéljünk Rat Burgiss-el.

4. Teleport Varrock (sétálhatsz is) - Menjünk be a könyvtárba (Varrock Castle 1. szintjén az Északi oldalon található) - Beszéljünk Surokkal a Mágussal. - 1. opciót válaszd. " Go on then. " - Kaptál 2 tárgyat: Sin'keth's diary és Wand. - Olvasd el a naplót.

Olvasd el a következő pontot ! Szükséges tárgyak : 15 chaos rune, Bowl, kaja, teleport rúnák, Bronze pickaxe és Chaos talisman vagy Chaos Tiara (ha nincs meg az Enter the Abyss miniquest)

5. Most el kell mennünk a Chaos Altar-hoz. - 2 út van : Abyss (könnyebb) : NE LEGYEN RAJTAD SEMMI ÉRTÉKES ! Menj Edgeville-től északra amíg a folyó északi végénél nem találsz 1 Mage of Zamorak-t és teleportáltasd le magad Abyss-ba a segítségével. - Abyssba próbálj átjutni valamelyik akadályon (ezt most nem részletezném) - Ha bejutottál a kőrgyűrűbe akkor keresd meg a Chaos altar portált és menj be.

Whatliesbelow4.png

- Bent használd a wandot a Chaos Altaron ekkor lesz belőle Infused Wand.

Gyalog út (hosszabb, nehezebb) : Ha esetleg nincs meg az Enter The Abyss Mini Quest, olvasd el a kapott diaryt, majd menj Varrock fűrészmalomtól délre található Saradomin szoborhoz. Beszélj Anna Jones-szal, aki ad egy bronze pickaxet. A pickaxeot használd a szobron, majd a kapott alagúton menj le. Dagon'hai szektások között fogod találni magad, menj északra amíg nem találsz egy portalt. A portal a Chaos Maze második szintjére visz, itt nyugatra haladva menj le a létrán, majd keletre haladva eléred a Chaos Altart.

6. Ha meglett az Infused Wand menjünk vissza Varrock könyvtárba és beszéljünk Surokkal. - 1. Opciót válaszd. " I have the things you wanted! " - Kaptunk 1 Surok's Letter nevű tárgyat.. - Vigyük vissza Rat Burgiss-hez.

7. Használjuk ismét a Chronicle könyvünket és teleport. - Beszéljünk Burgissel. - 1. opciót válaszd. " I have a letter for you... "

8. Teleport Varrock - Menjünk Zaff-hoz a Staff árushoz és beszéljünk vele. - 4. opciót válaszd. " Rat Burgiss sent me! " - Kaptunk 2 tárgyat: Beacon Ring és Zaff's instructions.

9. Készülj a harcra, legyen nálad fegyver, kaja. - Beszélj ismét Surokkal a könyvtárba. - 1. opciót válaszd. " Bring it on. " - Megjelent King Roald, harcolj vele és ha low hp-n van használd a Beacon Ring-t. (jobb egérgomb és operate) - Kis animáció jön.

10. Használd ismét a Chronicle book-t és teleport. - Vissza Rat Burgiss-hez és beszélj vele.

Kész is a küldetés, Gratulálok ! :) Jutalom: 1 QP, 8000 Runecrafting xp, 2000 Defence xp, Beacon Ring, Most már tudsz a Chaos alagút rendszerről.

Whatliesbelow5.png

Leírást készítette: F0st0s, Cakó