Zogre Flesh Eaters

A InterQueo Wiki wikiből
Kezdőpont Jiggig bejáratánál. (Castle Wars-tól délre)
Nehézség 6/10
Hosszúság 5/10
Követelmények
 • 4 Smithing level
 • 8 Herblore level
 • 30 Ranged level
 • 30 Fletching level
 • (43 Prayer level ajánlott)
Szükséges tárgyak
 • Knife
 • Axe
 • Feathers
 • Bow string
 • 1 Wolf Bones és 5-7 Achey log (quest alatt tudsz szerezni)
 • Nails (bármilyen metál típus lehet.)
Jutalom
 • 1 QP
 • 2000 Ranged XP
 • 2000 Fletching XP
 • 2000 Herblore XP
 • Tudsz készíteni Brutal arrowot és Relicym's Balm potiont.

Kezdő NPC: Grish

Zogre1.png

TIPP: Ajánlom olvasd el legalább 1 pontal előrébb a küldetést így te is fejben jobban összetudod rakni az útvonal terved illetve fel tudsz készülni a következő lépésre is!

Szükséges tárgyak: Páncél, fegyver, kaja, (Watchtower teleport ha tudod használni.) 1. Menj Jiggig bejáratához és beszélj Grish-el.

Zogre2.png

- 3. opciót válaszd. "What are Zogres?" - 4. opciót válaszd. "Can I help in any way?" - 2. opciót válaszd. "Ok ...." - 1. opciót válaszd. "Yes..." - Ha minden jól sikerült kapsz 2 super restore potot meg 3 kaját.

2. Beszélj a keletre lévő Ogre guard-al. - Lerombolja a kerítést nekünk.

>>Figyelem!! OLVASD EL AZ EGÉSZ PONTOT ELŐRE ha lvl 89 combat alatt vagy mert akkor a barlangba megtámadnak a szörnyek. + valamelyik STATOD is romlik, percenként 10-el.<< 3. Ugorj át a lerombolt kerítésen és menj keletnek a végén le a lépcsőn. - Lent fuss észak-nyugatra amíg fekete földes területre nem érsz és bejön 1 kis animáció. - Keress a törött olvasópolcon és kapni fogsz 1 Torn paget. - Egyből mellette van 1 "halott" csontváz, azt is keresd és megjelenik 1 zombi öld meg és vedd fel a ruined backpack-t.

Zogre3.png

- Nyisd ki a backpackeket és kapsz Dragon Inn tankard-ot meg egy knifet. - Az olvasópolctól nyugatra van 1 koporsó, Search rajta. Utána használd a knifet a koporsón és próbálgasd kinyitni. - Ha sikerült kinyitni a koporsót keress benne és kapni fogsz 1 Black prism-t.

Zogre4.png

- Valahogy irány a Yanille-i kocsma. Tipp: Teljes gyógyulás a stat romlás alól is!!! Ring of Dueling -> Clan Wars fuss nyugatra és be Free-for-All portalon aztán ki és juss el valahogy Yanille-ba.

4. Használd a kocsmároson a Dragon Inn tankardot. - Menj a Mage Guild elé és rázd meg a harangot, az ajtó déli oldalán van.. (itt van Yanille-ba, tőled keletre, bank előtt) - Menj a Mage Guild feletti házba közvetlen és menj fel az emeletre, majd a nyugati szobába. - Beszélj Ints-el. - 1. opciót válaszd. (Zoggres.)

Zogre5.png

Legyen nálad 5 szabad hely. 5. Kutass át mindent a szobában. Találnod kellet: Charcoal, Papyrus, és 3 könyv. (szürke, lila, barna) - Barnát használd a csávón - Papyrust használd a csávón. - Most az elkészített képet. Figyelj mert a mondanivalójában a 3. sor közepén macskakörömbe van 1 szó. Ha az "truth" akkor nem sikerült. - Drawers-ből vegyél elő még 1 papyrust és próbáld meg újra... - Logikusan akkor jó mikor más szöveget mond.

6. Vissza a yanillei kocsmába és mutasd meg a csaposnak a mesterművet meg a korsót. - Vissza Mage Guildhoz és rázd meg megint a harangot, beszélj a Mágussal. - 3. opció. "I have some items that i'd like you to look at." - Kaptál 1 Strange potiont.

7. Menj vissza a modellünk szobájába az emeletre. (északi ház) - A szekrényen lévő Cup of Tea-n használd a Strange potiont. - Menj le az emeletről aztán menj vissza. Ogre lett a modellünkből. - Beszélj vele minden opcióval kapcsolatba. - Irány a bank további infó lejebb ->


---> Ez nem kötelező rész !!! Jutalom : Uglug Nar boltját tudod használni. ( 100 achey logs, 10 bow string, 10 cooked champy, 5 knife ). <---- Jungle potion q alatt minden le van írva: viewtopic.php?f=31&t=492&p=3190&hilit=Jungle#p3190 köszönet érte Smokernek! Relicym's Balm: Jogre Dungeon-ba találod a falról kell lekaparni.

-Snake weed: marshy jungle vine-ból tudod kiszedni.

- Kombináld össze őket a vial of water-el és kész is a poti. (ezt majd késöbbiekben oda tudod adni Uglug Nar-nak.)


Szükséges tárgyak: Bow string, axe, 100+ feathers, 1 wolf bones, nails, hammer, knife, 5-7 Achey log. 8. Menj vissza a Quest starter helyszínére és beszélj Grish-el. - Beszélj vele minden lehetősségről. - Kapsz 1 Ogre Gate key-t.

9. Brutal Arrow készítése: - Szokásos arrow készítési módszer. tárgyak: knife, hammer Log: Achey log feather head: Nails

Composite Ogre Bow készítése: Kell: knife, Bow sting , Achey log, Wolf bones Használd a kést a logon. Aztán a Bow stringet a bowon.

Itt is érdemes bankolni! Final Boss Fight! OLVASD EL A 10. is! Szükséges tárgyak: Ogre Gate key, A Bow hozzá az arrow (nem muszáj rangedelni) kaja és páncél, sup restore pot (ajánlott).

10. Vissza a kezdőhelyre, beszélj Grish-el, aki adni fog egy kulcsot. Ugorj át a kerítésen és fuss végig le a lépcsőn megint. - Lent fuss nyugatnak és ha látsz 2 ajtót egymás után azokon menj be. Lent lesz majd a BOSS FIGHT.

Zogre6.png

11. Menj le és fuss tovább. - A terem végén use-old a stand-ot, megfog jelenni a boss. PROTECT FROM RANGED! - A kép illusztrálja a szitut.

Zogre7.png

11. Vidd vissza az artifactot Grishnek.

Kész is a küldetés, Gratulálok! :)

Zogre8.png

Leírást készítette: Cakó